zondag 29 april 2012

Naamswijziging van Spaarcentje kookt

O jee, een naamswijziging. Moest dat nou? Ja dat moest. Hoewel het nog steeds mijn missie is om de wereld in te toeteren dat gezond en biologisch koken niet persé veel duurder is, dekt de nieuwe naam beter de lading. Het blog staat immers vol met informatie over onbewerkt, biologisch, echt eten, puur koken. En de naam Spaarcentje kookt wekt bij mij toch de associatie op van iemand die een blik smac opentrekt en bij de maccaroni gooit.

Feitelijk verandert er dus niets behalve de naam. Nog steeds blijft het doel jullie er van te overtuigen dat het mogelijk is om ook met een kleiner budget gezond te koken, bijvoorbeeld door zo veel mogelijk te kiezen voor seizoensgroenten. Of door zoveel mogelijk onbewerkte, ongesneden producten te kopen.

Dus nu gewoon weer over tot de orde van de dag, met af en toe een recept dat geplaatst wordt maar dan onder een nieuwe naam:


Echt eten, puur koken